Privacy Policy

Home » Privacy Policy

DATASKYDD

1. Privacy Policy

Happy Kids Mallorca informerar användare av webbplatsen om sin politik när det gäller behandling och skydd av personuppgifter för användare och kunder som kan samlas in av navigation eller kontraktering av tjänster via sin webbplats. I detta avseende glada barn Mallorca säkerställer gällande bestämmelser om skydd av personuppgifter, som återspeglas i lag 15/1999 av den 13 december om skydd av personuppgifter och kungligt dekret 1720/2007 av den 21 december, om godkännande av förordningen om utveckling av LOPD.
Användningen av denna webbplats accepterar denna sekretesspolicy.

2. Collection, syfte och databehandling

Happy Kids Mallorca har en skyldighet att informera användarna om sin webbplats om insamling av personuppgifter som kan utföras antingen genom att skicka e-post eller genom att fylla i formulär på hemsidan. Här kommer glada barn Mallorca hållas ansvarig för de uppgifter som samlats in av de medel som beskrivs ovan.
I sin tur glada barn Mallorca informerar användare att syftet med att bearbeta de insamlade uppgifterna ingår: uppmärksamhet framställningar från användare, tas upp på dagordningen av kontakter, leverans av tjänster, hantering av affärsrelationen och andra ändamål (råda)
Verksamheten, ledning och tekniska förfaranden som utförs i en automatiserad eller ej automatiserat och för att möjliggöra insamling, lagring, modifiering, överföring och andra åtgärder på personuppgifter, anses behandling av personuppgifter. Alla personuppgifter som samlas in via hemsidan Happy Kids Mallorca, och därmed kan anses vara en behandling av personuppgifter kommer att ingå i de deklarerade filer innan den spanska byrån för dataskydd för Happy Kids Mallorca .

3. Överföring av information till tredje part

Happy Kids Mallorca informerar användare att deras personuppgifter inte kommer att lämnas ut till tredje organisationer, förutom att överföringen av data är täckt av en rättslig skyldighet eller om tillhandahållande av en tjänst innebär att det behövs ett avtalsförhållande med en ansvarig för behandlingen. I det senare fallet endast genomföra överföringen av data till tredje när glada barn Mallorca har uttryckligt medgivande från användaren.

4. Användarrättigheter

Lag 15/1999, av den 13 december, skydd av personuppgifter ger berörda parter möjlighet att utöva vissa rättigheter i samband med behandling av personuppgifter. Så länge användaruppgifter behandlas av Happy Kids Mallorca. Användare kan utöva sin rätt till tillgång, rättelse, annullering och opposition i enlighet med bestämmelserna i gällande lagstiftning om skydd av personuppgifter.
För att kunna använda utövandet av dessa rättigheter, måste användaren gå igenom skriftlig kommunikation, vilket ger dokumentation som styrker sin identitet (ID eller pass) till följande adress: Lyckliga ungar Mallorca, Gatuadress: Virgen de los Desamparados nr 6, Postnummer: 46520 Stad: Puerto de Sagunto, Provins: Valencia eller adressen ersätts i allmänna dataskyddsregistret. En sådan kommunikation bör återspegla följande information: för- och efternamn, begäran petition, adress och underlag.
Utövandet av rättigheter skall utföras av användaren. De kan dock utföras av en behörig person som behörig juridiskt ombud. I ett sådant fall måste den tillhandahålla dokumentation som styrker denna representation av den berörda personen.